БЪЛГАРСКИ | ENGLISH

GRIGOR DIMITROV

Bulgarian Tennis Player

Last Single Match
Erste Bank Open 500, €1409510
Vienna, Austria,
Q: [SE] Daniel Evans (GBR )
loss: 6-7(3) 6-4 3-6


Next Single Match


Current Ranking
19
Doubles: 815
23 Nov 2020

Guest Bookpost new message

dimifan123
19 Sep 2020
#4: Dear Grigor,

Not sure you read these comments but as a coach of the game for more than 30 years I have always wanted a shot at coaching someone like you to Slam wins....I got one question for you...how come you do not trust your neutral ball and your fitness ?

tartak
12 Feb 2020
#3: A career of underachievement and inconsistency.

ATP players are supposed to give best efforts at all times.

This guy is a fraud, regularly losing to less talented players.

Whether it’s laziness or something more sinister, who knows?

EndlessGame
12 Feb 2020
#2: Ех, Гриша.
Този мач с Алиасим е като дежа вю на онзи от миналата година. След мачът ти със Шаповалов, бях убеден че ще вземеш реванш. Уви!
Не знам какви са причините ( имаш си хора в щаба за това ), но цялата ти игра изглеждаше така все едно искаш този мач да не се играе, или ти да не си на него.
Играеше много прибързано, пресилваше лесни за отиграване топки, имаш 27 непредизвикани грешки...!???!
И най-важното нямаше настроение и свежест в играта ти. Като прибавим и няколко късметлийски отигравания на канадеца, резултатът изглежда логичен.
Важното сега е да намериш отговор на причините за всичко това и да излезеш от това си вече за мен хронично състояние. Желая ти го от сърце и знам, че ще го преодолееш. Дано това се случи бързо и в Акапулко видим отново старият Григор - позитивен и уверен в себе си!
Успех и стискаме палци!

foams
07 Feb 2020
#1: grigor will be alright theres like 20 thousand events left in the atp schedule especially heading into 2021. his future looks good slowly but surely.

imihaela
03 Feb 2020
#0: Здравейте Григор. Първо ви поздравявам за това, което правите, пръскайте вашата светлина навсякъде по света. Това е причината да имате много фенове и много да ви обичат и да ви се радват. Явно ви пиша тогава, когато има "ситуация" при вас, свързана с това как не можете да пръскате своята светлина.Това стана при мача ви с Пол на АО. Знаете народната мъдрост "Кой каквото сам си направи и Бог не може да му го направи". Преди мача ви стана точно това. С ваша негативна мисъл вие разбихте своята енергетика и увереност. И най-интересното беше, че го усетих доста часове преди мача. Знаех какво ще се случи и го отхвърлих, но вие го направихте. Материализирахте си своя негативна мисъл. А може да я изтривате с три вълнообразни движения и думите "Отмени, изчисти, изтрий". Това е същото както се прави delete на компютърни файлове. Пробвайте някой път и сам ще се уверите как действа.Между другото подобно се случи преди мача ви с федерер на ЮСО. Тогава усетих как Федерер имаше подобна негативна мисъл, неувереност как ще ви победи, и видяхте какво се случи.
Пожелавам ви успех.
Post Comment

To post comments you should first login